5+ servisni program

5servisni-program2

AUTOHIT d.o.o. i NISSAN u Bosni i Hercegovini su pokrenuli još jednu izuzetno zanimljivu servisnu akciju, namijenjenu vlasnicima kako novijih, tako i starijih Nissanovih vozila. Ova posebna ponuda se odnosi na vlasnike Nissan automobila, te podrazumijeva poseban program popusta na originalne rezervne dijelove u ovlaštenom Nissan servisu.
Glavna prednost u okviru 5+ servisnog programa, jest da se popust na originalne rezervne dijelove ostvaruje u skladu sa starošću automobila, odnosno raste sa godinama starosti automobila, po principu što stariji automobil, to veći popust. To znači da najveće prednosti u 5+ servisnom programu ostvaruju vlasnici Nissanovih modela automobila koji su već izašli iz tvorničke garancije.
Novim servisnim programom, Nissan jamči zadržavanje potpune sigurnosti i pouzdanosti automobila, bez obzira na njegovu starost, te još jednom naglašava nepobitnu činjenicu da potpuno sigurnu vožnju garantiraju, samo originalni rezervni dijelovi, kao i da najbolje moguće održavanje automobila nudi samo stručno osoblje u ovlaštenom servisu.
Svim vlasnicima vozila koji dođu u AUTOHIT d.o.o. Nissan servis u periodu trajanja akcije nudimo:
• besplatan pregled vozila po Nissanovom standardu, uz dijagnostiku i formiranje predračuna po jedinstvenim cijenama,
• mogućnost dogovaranja termina za servis po predračunu.