OVLAŠTENI SERVISI NAJBOLJI I NAJJEFTINIJI IZBOR ZA VAŠE VOZILO

ZAŠTO SU OVLAŠTENI SERVISI NAJBOLJI I NAJJEFTINIJI IZBOR ZA VAŠE VOZILO ???

Bitno je napomenuti da Autohit d.o.o posluje od 1988.g

ovl. servis

Osim prodaje i servisa  novih i polovnih NISSAN vozila svojim kupcima nudimo servisiranje , pregled , dijagnostiku i procjenu vozila i drugih brendova u najkraćem vremenskom roku sa uslugom koju prati garancija na usluge i ugradjene dijelove , račun kao i mogučnost Vašeg prisustva u servisu za vrijeme samog servisiranja Vašeg vozila.

Svaki ovlašteni servis ima prednosti u odnosu na neovlašteni servis.

Osnovna prednost školovan i educiran kadar, specijalan alat koji mu pomaže u pravilnom servisu.

Određeni softveri na automobilu kontroliraju rad motora te je potrebno imati originalne programe, neovlašteni servisi nemaju takve programe , odnosno imaju neovlaštene kopije , ili samo dijelove tih programa.

“CIJENE” u ovlaštenom servisu su niže zahvaljujući pravim alatima i u mogučnosti su u manjoj jedinici vremena obaviti popravke za razliku od neovlaštenih servisa  gdje Vas taj isti servis ( bez računa , garancije ) košta duplo više novca i ono što je najbitnije vremena koje morate odvojiti za servis u neovlaštenom servisu. Ne kaže se bez razloga : NISAM DOVOLJNO BOGAT DA PLAČAM JEFTINE STVARI !!!

KONTAKTIRAJTE STRUČNJAKE!!!

AUTOHIT SARAJEVO D.O.O

Hasana Merdžanovića bb-71320 Vogošća, BiH

Servis

Tel. +387 (33) 789 370

Fax. +387 (33) 789 371

Voditelj servisa: Dario Pavlović

e-mail: servis.nissan@autohit.ba

http://www.autohit.ba/

Hotel za gume po pravilima.

AUTOHIT d.o.o. Sarajevo, čuva Vaše vansezonske gume.

Više ne morate da brinete, gdje su Vam gume, ne morate da ih teglite i skladištite.
Da brinete da li će vam neko možda ukrasti iste iz podruma.
U našem posebnom magacinu, van spoljašnjih atmosferskih uticaja, čuvaju se Vaše vansezonske gume, Vaše je samo da dodjete, sve ostalo ćemo mi uraditi.

hotel-za-gume2Ne brinite brigu, nemojte se prljati i prašiti.
Dok popijete kafu u našem servisu, mi ćemo za to vreme donijeti i promijeniti Vaše gume ili točkove. Vaše je samo da odvojite vrijeme i dođete.
Sezonska cijena čuvanja guma (čuvanje, montaža, balansiranje, priprema guma za adekvatno odlaganje) je 46,80 KM sa uračunatim PDV-om.

 

5+ servisni program

5servisni-program2

AUTOHIT d.o.o. i NISSAN u Bosni i Hercegovini su pokrenuli još jednu izuzetno zanimljivu servisnu akciju, namijenjenu vlasnicima kako novijih, tako i starijih Nissanovih vozila. Ova posebna ponuda se odnosi na vlasnike Nissan automobila, te podrazumijeva poseban program popusta na originalne rezervne dijelove u ovlaštenom Nissan servisu.
Glavna prednost u okviru 5+ servisnog programa, jest da se popust na originalne rezervne dijelove ostvaruje u skladu sa starošću automobila, odnosno raste sa godinama starosti automobila, po principu što stariji automobil, to veći popust. To znači da najveće prednosti u 5+ servisnom programu ostvaruju vlasnici Nissanovih modela automobila koji su već izašli iz tvorničke garancije.
Novim servisnim programom, Nissan jamči zadržavanje potpune sigurnosti i pouzdanosti automobila, bez obzira na njegovu starost, te još jednom naglašava nepobitnu činjenicu da potpuno sigurnu vožnju garantiraju, samo originalni rezervni dijelovi, kao i da najbolje moguće održavanje automobila nudi samo stručno osoblje u ovlaštenom servisu.
Svim vlasnicima vozila koji dođu u AUTOHIT d.o.o. Nissan servis u periodu trajanja akcije nudimo:
• besplatan pregled vozila po Nissanovom standardu, uz dijagnostiku i formiranje predračuna po jedinstvenim cijenama,
• mogućnost dogovaranja termina za servis po predračunu.