CIJENIK JUKE MY 2018

Brošura_Nissan_Juke_HR

Dodatna_Oprema_Nissan_Juke

NOVI DINAMIČAN IZGLED

JEDINSTVENA DIZAJNERSKA OBILJEŽJA

JEDINSTVENI DETALJI ZA EKSKLUZIVAN DIZAJN

Juke se oduvijek isticao hrabrim dizajnom, a novi Nissan Juke nije izuzetak. S preoblikovanom prednjom maskom, novim prednjim i stražnjim odbojnicima, svjetlima, kućištima retrovizora i 18-inčnim aluminijskim naplatcima sigurno ćete se isticati u gomili.

SPORTSKI, ATLETSKI IZGLED CROSSOVERA

DINAMIČNE LINIJE, ENERGIČNE BOJE

Neka vas ništa ne usporava. Poboljšanih performansa i odvažnijega crossoverskog izgleda , novi Nissan Juke nudi veću udaljenost od tla, visoku bočnu liniju i velike blatobrane. Jako zakrivljen vjetrobran i skrivene ručice stražnjih vrata dodatno pojačavaju njegove glatke linije i poboljšavaju aerodinamička svojstva. Uživajte u snažnom i hrabrom izgledu, a s dvije nove jarke boje (žuta i tamnoplava) nigdje nećete proći neprimijećeno.

STAKLENI KROV I VEĆA ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA

Novi Nissan Juke ne poznaje granice. Veliki stakleni krov koji se otvara ispunjava unutrašnjost svjetlom i svježim zrakom kako bi stvorio ugođaj prostranosti. A kako uvijek trebamo više prostora, povećali smo zapreminu prtljažnika za čak 40 % (354 l) – samo verzija s prednjim pogonom.

OSVJETLITE CESTU

NOVIM RASVJETNIM TEHNOLOGIJAMA DO VRHUNSKOG STILA I VIDLJIVOSTI

LED sijalice koje privlače poglede smještene su na novim gornjim prednjim svjetlima i stražnjim svjetlima za bolju vidljivost danju. Novi Nissan Juke krase futuristički dizajn crossovera i inovativna tehnologija koji garantuju da ćete vidjeti i biti viđeni.

UČINITE GA SVOJIM

DODAJTE NEKOLIKO DETALJA

PERSONALIZACIJOM DO POTPUNO UNIKATNE JURILICE

Udarite svom novom Nissanu Juke vlastiti pečat! Našim dodacima za personalizaciju, kao što su kućišta retrovizora ili profili odbojnika, možete prilagoditi boju različitih elemenata svog Jukea, a možete odabrati i omiljene aluminijske naplatke.Isto je i u unutrašnjosti: prilagodite unutrašnjost s četiri različite boje (bijela, crvena, žuta ili crna).Ma što željeli, Nissan ima sve što vam treba za vaš Nissan Juke iz snova.

MOTOR I PERFORMANSE

VRHUNSKA SNAGA MOTORA

VISOKE PERFORMANSE I EKONOMIČNOST? NE TRAŽITE DALJE.

Sigurni smo da imamo pravi motor za vas. Izaberite između 1,6-litrenog benzinca od 94 KS, 1,6-litrenog benzinca od 117 KS (samo mjenjač X-Tronic), 1,5-litrenog dizelaša od 110 KS i novog 1,2-litrenog benzinca DIG-T od 115 KS i 190 Nm obrtnog momenta. U ponudi je i 1,6-litreni benzinac DIG-T od 190 KS koji sada isporučuje više obrtnog momenta ispod 2000 o/min.Tehnologija Stop/Start sada dolazi serijski u verzijama 1.5 dCi, 1.2 DIG-T i 1.6 DIG-T s ručnim mjenjačem. Naše nove motore DIG-T razvili su naši najbolji inženjeri kako bi vaše iskustvo vožnje bilo još ugodnije i ekonomičnije.

NAPREDNE REAKCIJE NA CESTI

POUZDANJE I SIGURNOST ZA NAJVEĆI UŽITAK U VOŽNJI

Novi Nissan Juke obezbjeđuje besprijekornu kontrolu zahvaljujući sistemima usmjeravanja obrtnog momenta: upravlja raspodjelom obrtnog momenta između prednje i stražnje osovine radi najveće sigurnosti i bolje kontrole u zavojima. A uz sistem All-mode 4×4 možete prestati brinuti o preprekama na putu i voziti svoj novi crossover u najvećoj udobnosti.

INOVATIVNE AUTOMOBILSKE TEHNOLOGIJE

INTUITIVAN EKRAN

UVIJEK U KONTAKTU, ČAK I NA PUTU S TEHNOLOGIJOM NISSANCONNECT

Još intuitivniji. Još povezaniji. Novi Nissan Juke s dosad najvećim ekranom sistema NissanConnect. Ekran osjetljiv na dodir, veličine 14,7 cm omogućuje lako kretanje izbornicima i jednostavnu promjenu između prikaza informacija o telefonu, zvučnom sitemu ili vožnji čim mobilni uređaj povežete Bluetoothom ili USB-om. Funkcija GOOGLE™ SEND TO CAR* omogućuje vam da pronađete odredište i pošaljete ga putnom računaru od kuće; za potpun doživljaj navođenja pristupite vremenskoj prognozi, podacima o cijenama goriva, letovima i zanimljivostima putem usluge Google™ Maps*.

*Trenutno nije dostupno

JEDNOSTAVNA KONTROLA

POMOĆ U VOŽNJI PO MJERI

Nissanov sistem dinamičke kontrole omogućuje vam da promijenite doživljaj vožnje jednostavnim interfejsom na dva nivoa. Izaberite između načina vožnje Normal, Sport ili Eco, pogledajte podatke o vožnji, na primjer bočno ubrzanje ili nivo obrtnog momenta, u stvarnom vremenu ili podesite temperaturu unutrašnjosti svog crossovera visokih performansi.

TEHNOLOGIJA KOJA VAS ČUVA

ZAŠTITA I BEZBRIŽNOST

Tehnologije sistema SafetyShield omogućuju vam da vidite i predvidite prepreke svuda oko sebe. Sistemi za upozoravanje na skretanje iz saobraćajnhe trake, kontrola mrtvog ugla i otkrivanje pokretnih objekata upozoravaju vas svjetlosnim i zvučnim signalom na sve usputne poteškoće. Automobil koji ne vidite? Životinja prelazi cestu? S Nissanovim poboljšanjima novog Nissana Juke, tehnologija vam zaista čuva leđa.