ULTIMATIVNI CROSSOVER

NISSAN QASHQAI BROŠURA

POGON

Jedinstveno iskustvo elektrificirane vožnje, bez potrebe za punjenjem: upoznajte NISSAN e-POWER

Uživajte u uzbudljivom doživljaju elektrificirane vožnje. Nissan e-POWER jedinstvena je tehnologija koja gradsku vožnju čini još odzivnijom, tišom i učinkovitijom. Budući da bateriju puni benzinski motor u vožnji, nećete se morati zaustavljati radi punjenja.
Qashqai je dostupan i s blagim hibridom (naprednim i još odzivnijim elektrificiranim benzinskim motorom) te pogonom na dva ili četiri kotača.

VANJSKI DIZAJN

Superevolucija

Qashqai je 2007. pokrenuo segment crossovera spojem kompaktnih dimenzija automobila kompaktne klase i praktičnosti SUV-a. A sada je vrijeme da upoznate Nissan Qashqai s odvažnim stavom, oštrim LED svjetlima i impozantnim 20-inčnim aluminijskim naplatcima te aerodinamičnom kompaktnom karoserijom, Qashqai još jednom predstavlja novu viziju svojeg segmenta.

POGLEDAJTE IZBLIZA

UNUTRAŠNJOST I PRTLJAŽNIK

Čak su i njegove praktične značajke privlačne

Presvlake u kombinaciji premium kože i masažno vozačevo i suvozačevo sjedalo oduzimaju dah. Veći prtljažnik s brojnim mogućnostima konfiguracije prostora zasigurno će vas osvojiti. Jednom kad se uvjerite u prostranost putničkog prostora, teško ćete mu odoljeti.

Sustavi za pomoć u vožnji

Napredna tehnologija pruža pomoć kad vam je potrebna

Nissanova inteligentna mobilnost⁽¹⁾ čini svaku vašu vožnju još sigurnijom i povezanijom. Bit ćete svjesniji svoje okoline i pomoći će vam u vožnji kad vam to bude potrebno.

1/412,3-inčni TFT zaslon visoke rezolucije

Na raspolaganju su vam bogate opcije za prilagodbu 12,3-inčnog TFT zaslona.

POVEZIVOST

Povežite se sa svijetom koji vas okružuje

Uz značajke povezivanja čitav vam je svijet nadohvat ruke. Napredni sustav povezivanja s pametnim telefonom i bežično punjenje sve čine jednostavnijim.

1/4Osobni pomoćnik s funkcijom upravljanja

Zahvaljujući uslugama Amazon Alexa® i Google Assistant™ možete upravljati funkcijama svojeg vozila iz udobnosti vlastitog doma.⁽⁴⁾

VERZIJE I SPECIFIKACIJE

Razine opreme Nissana Qashqai ⁽⁵⁾

Qashqai je hibridni SUV novih dimenzija, dizajna i s obiljem novih tehnologija. Pobliže se upoznajte s tehnologijama Nissana Qashqai i odaberite pravu razinu opreme za sebe.