Nova Micra

MALI AUTOMOBIL KOJI VAM POMAŽE UŽIVATI U NAJBOLJEM ŠTO VAM PRUŽA GRAD

PRAKTIČNOST ISTAKNUTA MODERNIM DIZAJNOM

ODVAŽAN, ISKLESAN I SPORTSKI DIZAJN

U manje od 4 metra, od lebdećeg krova do skrivenih ručica vrata, Micra je spojila hrabar dizajn s prilagodljivošću petovratnog kompakta. Savršeno za vožnju gradom.

PRILAGODLJIVOST S OSOBNIM PEČATOM

PROSTOR, UDOBNOST I STIL

Kompaktna izvana, prostrana iznutra. Uživajte u vožnji zahvaljujući udobnim ergonomskim sjedalima koja otklanjaju umor, mekanim premium materijalima i izražajnom dizajnu.

PERSONALIZIRAJTE MICRU PO VLASTITOM UKUSU

UČINITE JE SVOJOM

Krenite od odabira paketa za uređenje vanjskog izgleda i unutrašnjosti koji sadržavaju personalizirane naplatke, kućišta retrovizora, umetke u boji, naljepnice i još mnogo toga. Dodaje dodatnu opremu koja će odgovarati vašem životnom stilu i učiniti vašu Micru jedinstvenom.

NEUSTRAŠIV VANJSKI IZGLED

Spoj odvažnog dizajna i praktičnosti petovratnog kompakta. Pozornost posvećena detaljima izdvaja ovaj gradski automobil iz gomile.

BUDITE POVEZANI, BUDITE SIGURNI

PAMETNIJA I SIGURNIJA VOŽNJA

Zahvaljujući Nissanovim sistemima inteligentne mobilnosti, bit ćete puni samopouzdanja i sigurni gdje god se nalazili.

NEZAOBILAZNA VEZA S VAŠIM SVIJETOM

Uz novi NissanConnect, aplikaciju Door-to-Door Navigation, funkcije Apple CarPlay® i Android Auto® te novu generaciju audiosistema, svijet vam je nadohvat ruke.

MICRA JE VIŠE OD AUTOMOBILA

Doživljaj ne prestaje isporukom, ona je tek početak. Želimo da budete zadovoljni, da vozite puni samopouzdanja i da vaš sljedeći novi automobil bude Nissan. Pružanjem grupe usluga nastojimo osigurati vaše potpuno, trenutačno i buduće, zadovoljstvo.