O nama

AutoHit d.o.o. Sarajevo

Kompanija Autohit d.o.o. osnovana je 2006. godine privatizacijom firme Avtotehna d.o.o. Sarajevo, koja je do tada većinskim vlasništvom bila pod Avtotehna Ljubljana d.o.o. Kompanija Avtotehna bila je prisutna u svakom glavnom gradu bivše države. Ona je jedna od prvih firmi koja je modernizirala poslovanje prelaskom na evropske proizvode. Veliki brendovi su bili prisutni kao prodajni artikli iz ove kuće. Najpoznatiji brendovi ove kuće bili su: Alfa Romeo, Opel, Iveco, Yamaha, Bosch, Blaupunkt, Weller, Argo, Kalvert, Canon i drugi. Nissan je sa svojim brendom ušao 1988. godine i postao glavni brend ove kompanije u Sarajevu.

Autohit je kupovinom zemljišta 2013. godine u Vogošći (Nova Industrijska zona) sagradio objekat površine 2500 m² na zemljištu od 3.100 m². Objekt je izgrađen po NISSAN standardima i postao je najveći NISSAN salon u Evropi. Tokom razvoja kompanije dobili smo povjerenje mnogih diplomatskih organizacija s kojima imamo dugogodišnje ugovore. Neke od tih organizacija su OSCE, NATO, EUFOR, Američka ambasada i mnoge druge ambasade.

Pored ovlaštenog zastupnika NISSAN brenda za Bosnu i Hercegovinu, svoju djelatnost smo proširili na multibrend servis za sva vozila, prodaju polovnih vozila, rent-a-car usluge, kao i pružanje mnogih drugih usluga vezanih za autoindustriju. Našim kupcima nudimo hotel za gume kako bi mogli lakše izvršiti zamjenu pneumatika tokom sezonskih promjena. Pružamo usluge dijagnostike za sva vozila, kao i njihovu detaljnu kontrolu prije kupovine, uz uključenu procjenu vozila nakon pregleda. U našoj kompaniji, gdje vlada ugodna atmosfera, možete pronaći sva rješenja za svoj automobil.Svojim klijentima garantujemo vrhunsku uslugu, I stručno održavanje vozila, koje će osigurati njihovu sigurnost I zadovoljstvo. Također surađujemo s mnogim marketinškim agencijama, gdje rješavamo zahtjeve proizvodnje reklamnih materijala velikih gabarita ili takmičarskih rekvizita za taj brend. U idućim godinama planiramo proširiti naše djelatnosti u smjeru autoindustrije i ugostiteljstva.

 

od.

2006

18 godina iskustva

100

%

zadovoljnih korisnika

Telefoni:

Prodaja:

(033) 789 365

(033) 789 366


Servis:

(033) 789 370:

Lokacija:

Adresa: Hasana Merdžanovića bb-71320 Vogošća

Email:

vozila.nissan@autohit.ba
servis.nissan@autohit.ba

Kontaktirajte nas

Za sve vaše upite stojimo maksimalno na raspolaganju

Poduzmi korak forma (#5)