Servis

Na našoj lokaciji, adresa Nova Industriska Zona u Vogošći adresa : Hasana Merdžanovića bb-71320 Vogošća, nalazi servis i kompletan remont i popravak vozila. U sklopu servisa nalazi se i prodavaonica s rezervnim dijelovima za Nissan vozila.

Telefon servisa (033) 789 370

U našoj mehaničarskoj radionici obavljamo procjenu oštećenih vozila i kompletan remont. Preko 35 godina tradicije garantira svim dosadašnjim i novim klijentima ove automehaničarske radionice kvalitetu koju poznaju samo oni koji su na svoje zadovoljstvo kod nas već obavili takve radove. Naši kvalitetni majstori ove struke riješiti će sve probleme koje pred njih postavite u kratkom roku i po najpovoljnijim cijenama.

Na gore navedenoj adresi možete pronaći i autolimarsku radionicu za sve marke i vrste vozila, a naši su stručni majstori, uz svu dostupnu modernu opremu u stanju popraviti svako oštećenje na vašem automobilu.

Pružamo vam i usluge lakiranja svih marka i vrsta vozila, koje obavljamo stručno i brzo, koristeći najmoderniju tehnologiju.

Usluge vulkanizacije vršimo također za sve marke i vrste vozila, brzo i povoljno, uz obvezno centriranje postavljenih pneumatika. 50 godina iskustva govori u prilog našoj kvaliteti.

Popravak kompletnog elektroničkog sustava automobila prepustite našim iskusnim majstorima.

U sklopu objekta nalazi se i nedavno otvorena prodavaonica rezervnih dijelova u kojoj možete pronaći sve zamjenske djelove za vaše automobile, te uz ljubazno osoblje i povoljne cijene predstavlja idealno mjesto za nabavku svih potrebnih dijelova.

Kod nas možete popraviti ili servisirati svoj automobil uz originalne rezervne dijelove i po povoljnim cijenama. Uz stručno osoblje i trgovinu originalnih autodijelova sigurno nećete imati nikakvih problema obaviti sve što je potrebno na vašem automobilu.

Brza i kvalitetna usluga te dugogodišnje iskustvo, jamstvo je da ćete ovdje obaviti sve vama potrebno na jednom mjestu!

Za sve orginalne rezervne dijelove koji su ugrađeni u našem servisu dajemo godinu dana garancije!