NISSAN AUTOHIT (2)

ČUDESNA SNAGA

Nissan ARIYA: Električni crossover

536 km⁽¹⁾

domet do

63 do 87 kWh

Kapacitet baterije do

301 KS⁽²⁾

snaga do

Nissan ARIYA: Električni crossover

Futuristički dizajn

ARIYA je besprijekoran odraz Nissanove nove vizije. Umjesto brojnih kontura, krasi ga samo jedna vodoravna linija. Nova uska LED svjetla uključuju se noću, a danju su nevidljiva. Ravna podnica u unutrašnjosti pretvara putnički prostor u prostran i udoban dnevni boravak.

Naelektrizirana vožnja

ARIYA pruža neopisivo uzbuđenje zahvaljujući tehnologiji e-4ORCE, dvama motorima i revolucionarnom pogonu na sve kotače. Dinamično pokretanje uz trenutačnu raspodjelu okretnog momenta na sva četiri kotača. Prianjanje na svim vrstama terena i u svim vremenskim uvjetima. Precizna kontrola u zavojima. Uživajte u svakoj minuti besprijekorne vožnje.

2022-ariya-e4orce-eulhd-arypl023-1d.jpg.ximg.l_full_h.smart[1]

Prilagodite Ariyu svojem životnom stilu

Živite svoj najbolji život u Nissanu ARIYA. Obogatite svoju svakodnevicu opremom koja je dizajnirana po mjeri i s posebnom pažnjom. Zaštitite svoju Ariyu, učinite je svestranijom i personalizirajte završnom obradom po svojoj mjeri.

PRAVI NISSAN ARIYA ZA VAS

Istražujte bez ograničenja. Zahvaljujući dometu od 536 km, ništa vas ne može zaustaviti. Na raspolaganju su vam dva kapaciteta baterija za domet po mjeri, kao i pogon na dva ili četiri kotača.

VIDEO